Nynäshamns Järvägsmuseum

Test

Nynäshamns Järnvägsmuseums reseprogram 2015


Skärgårdsdagen 29 augusti:

Vi kommer att ha ångtågsresa mellan Stockholm och Nynäshamn ToR. Troligen samtrafik med SS Blidösund vilket ger möjligheten att resa ena vägen med ångbåt och den andra med ångtåg. Tåget kommer att bestå av både stål och trävagnar och dras av ångloket E 1189.


Ångloket E1189


Barnens dag 27 September: Kl 12-16. Plats: Nynäshamns Järnvägsmuseum.

Trafik med 600mm smalspårigt tåg på området och hästridning, sockervadd, tävlingar, korv och bröd och mycket mycket mer!


Smalspårigt tåg


Mälaren runt: 10 oktober.

En resa som tar dig från Stockholm via spåren runt Mälaren. Vi passerar orter som Västerås, Kolbäck, Eskilstuna ( Där vi gör ett ca 2 timmars uppehåll), Strängnäs och Södertälje, innan vi på kvällen når Stockholm där resan på Morgonen började.

Tåget kommer att bestå av både stål och trävagnar och dras av ångloket E 1189.


Ett NJM tåg i Eskilstuna.


Julmarknadsresor:

Ångtågsresor, Stockholm- Nynäshamn ToR 5 och 6 December. Samtrafik med SS Blidösund. Passa på att njuta av julmarknaden i Nynäshamn. Här kan du handla julklappar, äta gott, njuta av god underhållning och mycket mer. Kanske vill du även träffa tomten som kommer med Wakeboard? Tåget kommer att bestå av både stål och trävagnar och dras av ånglok. Värmen på tåget kommer givetvis från vår ångfinka! För mer information Kontakta oss på Njm
Kontakt NJM:

Henrik Arvidsson Samsonowitz
Informations och försäljningsansvarig
Nynäshamns järnvägsmuseum
Tel 072-9131678
www.njm.nu